9 februari 2014

PvdA Hardenberg trapt campagne af op sportpark De Kei!

Sportieve aftrap PvdA

De PvdA kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart hebben vrijdagmiddag 7 februari de campagne afgetrapt op het hoofdveld van vv EMMS en SC Lutten. Ondanks regen en stormachtige wind was de stemming opperbest.

Jan Kleis (86 jaar) uit Dedemsvaart en Dennis Bennink (19 jaar) uit Lutten, respectievelijk het oudste en jongste lid van de PvdA afdeling Hardenberg gaven  samen met lijsttrekker René de Vent het startschot van een afwisselende en originele campagnetour. Zij symboliseerden dat de PvdA Hardenberg in de komende periode hard aan het werk wil voor alle inwoners van Hardenberg en alle kernen; voor jong en oud. Met als centraal thema: De PvdA maakt werk van……

Op het hoofdveld van EMMS en Lutten ontving René de Vent van Jan en Dennis een wedstrijdbal en een PvdA rood voetbalshirt met het toepasselijke nummer 1. Vervolgens werd dit historische moment met het drietal op de PvdA rode campagnebank vastgelegd, omringd door de eerste acht enthousiaste kandidaten van de PvdA-lijst: Ria Juurlink, Erika Kloekhorst, Bea van den Bout – van Ginkel, Rein Jonkhans, Dries Kesselaar en Emiel Mulder. Ter afsluiting sprak het PvdA gezelschap met enthousiaste vrijwilligers die bij EMMS en Lutten  hard werken aan de bouw van prachtige nieuwe kleedkamers. Het ondersteunen van vrijwilligers en besturen van sportverenigingen is één van de speerpunten van het PvdA programma 2014-2018.

Aftrap 1

Aftrap 9

Atrap 1

bank en dugout

Aftrap 14

Aftrap 5

Aftrap 16

Aftrap 19

Aftrap 18

Aftrap 20