18 juli 2023

Arsanio Wiet beëindigt raadswerk Hardenberg

Geachte lezer

Hieronder treffen jullie het persbericht aan zoals Arsanio dat in samenwerking met de gemeente Hardenberg heeft opgesteld om zijn afscheid van de gemeenteraad aan te kondigen. Het bestuur begrijpt de motieven van Arsanio, maar neemt tegelijkertijd met teleurstelling kennis van het weloverwogen besluit van Arsanio. Het bestuur dankt hem voor de jaren dat hij onze partij actief heeft willen vertegenwoordigen in de raad.

Inmiddels is in de persoon van Gilberd Hofsink een opvolger van Arsanio gevonden.

26 september neemt Arsanio officieel afscheid van de gemeenteraad, waarna Gilberd het stokje van hem overneemt. Het bestuur wenst Gilberd alle goeds, wijsheid en vooral ook veel genoegen en plezier bij het raadswerk.

Namens het bestuur,

Joost Liese, secretaris afdeling Hardenberg

Persbericht:

Hardenberg verdient een raadslid dat zich volledig kan inzetten
Arsanio Wiet stopt als raadslid in Hardenberg voor de Partij van de Arbeid


Arsanio Wiet stopt als raadslid voor de PvdA. Dat maakte hij bekend tijdens de raadsvergadering van 18 juli. Zijn opvolger wordt Gilberd Hofsink. Gilberd is geen onbekende in de gemeenteraad. Tijdens de vorige raadsperiode had hij Erika Kloekhorst voor langere tijd waargenomen.
Arsanio neemt officieel afscheid tijdens de raadsvergadering van 26 september 2023.

“Sinds enige tijd heb ik een nieuwe functie bij defensie”, vertelt Arsanio. “Dit betekent dat ik meer tijd aan mijn werk moet besteden dan voorheen. Naast mijn inzet als raadslid, als organisator van evenementen en natuurlijk, enorm belangrijk, als vader en echtgenoot voor mijn gezin, moet ik helaas constateren dat het te veel is. Daarom heb ik besloten om te stoppen als raadslid”.

Hardenberg verdient een raadslid dat zich volledig kan inzetten
“Ik ben een enthousiaste man en stort me volledig op al mijn taken. Deze volledige inzet kan ik dus niet meer leveren als raadslid. Terwijl dat precies is wat Hardenberg verdient. Daarom heb ik dit besluit genomen. Ik wil alle inwoners bedanken voor hun vertrouwen in mij. Ik heb dat vertrouwen altijd als iets heel bijzonders ervaren. Ik ben ervan overtuigd dat mijn opvolger zich namens de PvdA volledig gaat inzetten voor alle inwoners in de gemeente. Dat is waar we het voor doen”.

In de raadsvergadering van 26 september neemt Arsanio officieel afscheid als raadslid
In maart 2022 werd Arsanio voor een tweede periode gekozen als raadslid. In de raadsvergadering van 26 september neemt Arsanio officieel afscheid als raadslid. Inwoners, organisaties en andere betrokkenen zijn van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.